Odvoz odpadkov

Kosovni Odvoz

Potrebujete zanesljivo, strokovno in celovito storitev kosovnega odvoza ter praznjenja stanovanja? Ne iščite več! Kosovni odvoz je specializirana storitev, ki jo potrebujete za hitro, brezskrbno in učinkovito odstranitev različnih vrst odpadkov, pohištva, bele tehnike, arhiva in drugih predmetov. Pri nas vam zagotavljamo profesionalen pristop k vsakemu kosovnemu odvozu, s katerim boste prihranili čas, energijo in denar.

Pokličite nas
📞 070 611 611

Naša storitev kosovnega odvoza zajema:

Praznjenje stanovanja in hiš: Celovito praznjenje vašega doma, vključno s prevozom in odstranitvijo vseh odvečnih predmetov, kot so pohištvo, bele tehnika, gospodinjski aparati, elektronika, knjige, oblačila, igrače in drugi predmeti.

Odvoz pohištva: Odstranitev in prevoz pohištva vseh vrst, vključno z mizami, stoli, kavči, omarami, posteljami, garderobnimi omarami, pisalnimi mizami in drugim pohištvom.

Odvoz bele tehnike: Hitra in varna odstranitev starih aparatov bele tehnike, kot so hladilniki, pralni stroji, štedilniki, pečice, pomivalni stroji, mikrovalovne pečice, sušilni stroji in drugi gospodinjski aparati.

Odvoz arhiva in dokumentacije: Varen in diskreten odvoz arhiva ter uničenje dokumentov, v skladu z veljavnimi predpisi, z zagotovljeno zaščito občutljivih podatkov. Izvedemo tudi varno in trajno uničenje dokumentov.

Odvoz kosovnih odpadkov iz garaž, podstrešij, kleti in drugih prostorov: Odstranitev vseh vrst odpadkov iz različnih prostorov, vključno z lesenimi ostanki, kovinskimi deli, električnimi napravami, plastičnimi materiali, embalažo, steklenimi predmeti, lonci, posode in drugimi odpadki.

Naša ekipa izkušenih in usposobljenih delavcev je vedno pripravljena prisluhniti vašim potrebam in vam zagotoviti vrhunsko storitev kosovnega odvoza. S strokovnostjo, zanesljivostjo in natančnostjo poskrbimo za vaše zadovoljstvo.

Za več informacij o naših storitvah in za naročilo kosovnega odvoza nas kontaktirajte še danes! Prepustite nam skrb za urejenost vašega prostora!

Kosovni odvoz Storitve kosovnega odvoza pri Maxi - hitra in učinkovita odstranitev velikih kosov pohištva." "Kosovni odvoz s strani Maxi - okolju prijazno odstranjevanje velikih odpadkov." "Maxi kosovni odvoz - zanesljiv partner za odstranjevanje velikih kosov." Praznjenje Stanovanj: "Praznjenje stanovanj pri Maxi - hitro in strokovno odstranitev nepotrebnih predmetov." "Maxi storitve praznjenja stanovanj - enostavno in brez stresa." "Ekipa Maxi prazni stanovanja - učinkovito in zanesljivo." Selitveni Servis: "Selitveni servis Maxi - strokovne in zanesljive selitvene storitve." "Maxi selitveni servis - enostavna in varna selitev vaših stvari." "Selitveni servis Maxi - skrbimo za vaš dom med selitvijo
Pokličite nas
📞 070 611 611

KOSOVNI
odvoz odpadkov
NA DEPONIJO

Obseg ponudbe:

  • Odvoz gradbenega in kosovnega odpadnega materiala
  • Odvoz in iznos odsluženega pohištva, bele tehnike in druge stanovanjske opreme
  • Čiščenje podstrešij, kleti, garaž in stanovanj z iznosom in odvozom na deponijo
  • Manjša rušitvena dela pri adaptacijah in odvoz odpadnega materiala na deponijo
  • Prevozi betona, peska, zemlje in drugega gradbenega materiala
  • Odvozi na deponijo, uničenje blaga
  • Odstranitev starega parketa  poda, itd
  • Priprava stanovanj/hiš na adaptacijo – komplet praznjenje
  • Odstranitev keramike v kopalnici/kuhinji, odvoz na deponijo
  • Demontaža notranjih vrat, odvoz na deponijo
  • Demontaža predelnih sten…
  • Iznos in odvoz arhiva 
  • Uničevanje zaupnih dokumentov, izdaja potrdila o uničenju!!
Ponujamo vam hiter odvoz kosovnega materiala, ki vam po nepotrebnem zaseda dragocen prostor in vas spravlja v slabo voljo. Poskrbeli bomo za nalaganje tovora in prevoz na ustrezno deponijo.

Ponujamo vam hiter odvoz kosovnega materiala, ki vam po nepotrebnem zaseda dragocen prostor in vas spravlja v slabo voljo. Poskrbeli bomo za nalaganje tovora in prevoz na ustrezno deponijo.

Pokličite nas
📞 070 611 611