Globinsko in kemično čiščenje vozil

Čiščenje izvajamo s čistili ,ki so učinkovita pri  odstranjevanju madežev in prijazna do okolja. 

Osvobodite svoj prostor in oživite svoj dom! Z leti se v naših stanovanjih in hišah nabere ogromno stvari. Medtem ko nekatere predmete hranimo zaradi spominov in sentimentalne vrednosti, se drugi že dolgo niso več izkazali za koristne. Z našo vrhunsko storitvijo praznjenja stanovanj in hiš boste lahko končno znova prevzeli nadzor nad svojim življenjskim prostorom. Pustite, da vam pomagamo osvoboditi se nepotrebnega balasta in ustvariti dom, v katerem se boste resnično počutili udobno in sproščeno, brez obremenjujočih spominov preteklosti. Poleg tega ponujamo tudi Maxi kosovne odvoze, da se znebite večjih kosovnih odpadkov brez skrbi.

Pokličite nas 📞 070 611 611 

Osvobodite svoj čas in energijo z našo vrhunsko storitvijo praznjenja stanovanj in hiš! Pogosto se praznjenje omar in odvoz pohištva izkažeta za draga, zamudna in naporna opravila. Namesto da izgubljate dragoceni čas, ga raje preživite s prijatelji in družino, medtem ko mi poskrbimo za izpraznitev vašega stanovanja, hiše, garaže, kleti ali podstrehe. Naša ekipa se bo lotila praznjenja prostorov in organizirala odvoz odsluženega pohištva ter drugih predmetov namesto vas.

Poleg tega se zavedamo pomena trajnostnega ravnanja z odpadki. Vse meuporabne predmete, kot so pohištvo, oblačila, bela tehnika, knjige, kuhinjski pripomočki, igrače in podobno, predamo v zbirni center. Vse ostale kose predmetov pa strokovno razstavimo in odpeljemo na deponijo ali v reciklažne centre, s čimer skrbimo za okolje in trajnostno prihodnost

Izpraznitev stanovanja hiše pred prodajo ali obnovo 


Ali se tudi v vašem domu kopičijo predmeti, ki jemljejo prostor, nabirajo prah in ovirajo pretok energije? Z našo izjemno učinkovito storitvijo se lahko hitro, zanesljivo in po ugodni ceni znebite odvečne krame ter osvežite svoje bivalne prostore.
Pred prenovo, prodajo ali oddajo stanovanja ali hiše je praznjenje ključnega pomena. Staro pohištvo in zastarela oprema lahko odvrneta potencialne najemnike in kupce. Zato smo tu mi, da v najkrajšem možnem času poskrbimo za praznjenje vašega stanovanja namesto vas in ga pripravimo za prenovo, prodajo ali oddajo, zagotavljajoč udobje vašim bodočim najemnikom ali kupcem.
Z našo strokovno ekipo odstranimo rabljeno pohištvo in osebne predmete, ki niso več v uporabi ali zanje ni več prostora, ter ustvarimo prostor za nove življenjske korake v vašem stanovanju. Sodelujte z nami in prepričajte se, da je naša storitev praznjenja stanovanj in hiš resnično boljša od konkurence.

Pokličite nas 📞 070 611 611 

Praznjenje stanovanj hiš ob Dedovanju 


Ko podedujemo stanovanje ali hišo, se pogosto srečamo z izzivom praznjenja teh prostorov. Čustvena navezanost na predmete svojih staršev ali sorodnikov lahko pripelje do tega, da nikakor ne moremo pospraviti stanovanja po umrlem svojcu.
Pri tem vam pomagamo mi. Z našo strokovnostjo in empatijo se lotimo praznjenja nepremičnine, pri čemer vašo dediščino obravnavamo z dostojanstvom in spoštovanjem. Razumemo, da so predmeti v vašem domu del vaše družinske zgodovine, zato poskrbimo, da se ohrani vsa njihova pomembnost in vrednost.
Sodelujte z nami in prepričajte se, da bo ta prehodni čas v vašem življenju obravnavan s potrebno občutljivostjo, skrbjo ter spoštovanjem do dediščine, ki jo nosite naprej

Pokličite nas 📞 070 611 611 

Želimo vam ponuditi kar najbolj celostno ponudbo, zato vam zagotavljamo naslednje:

Ob prodaji vam ponudijamo vam hitro in zanesljivo praznjenje stanovanja hiš.

Dedovanje

Nudimo ažurne izpraznitev stanovanj hiš

MEDNARODNI PREVOZI TOVORA

Po dogovoru izvajamo tudi zanesljive mednarodne prevoze tovora.

Naš cilj je poskrbeti, da vaše praznjenje poteka zanesljivo in v najkrajšem možnem času. Za celotno logistiko praznjenja in odvoza poskrbimo mi. Poleg tega vam na podlagi naših izkušenj svetujemo tudi glede pravilnega odstranjevanja in reciklaže predmetov ter poskrbimo za vse potrebno.

Pokličite nas 📞 070 611 611  Pišite nam