selitve prevozi
Selitveni servis MAKSI za Vas opravlja vse selitve in prevoze po vsej Sloveniji kot tudi po tujini.
Za vas smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.
hitri selitveni servis
HITRO IN UČINKOVITO
odzivni čas 1-2 uri

Reference

Zaupajo nam:

- LDS
- Policija Slovenije
- Javni sklad republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendij
- Ministrstvo za kmetijstvo
- Kline & Partner d.o.o. družba za marketing


In številni zadovoljni posamezniki:

Ko je bila pred mano selitev v 60 km oddaljen kraj, sem bila zelo zaskrbljena, kako bom to izvedla.po internetu sem brskala za selitvenimi servisi in po naključju izbrala servi Maxi. Že prvi kontakt mi je pregnal skrbi, saj so mi z natančno organizacijo in opisom poteka selitve zelo pomagali. Vse delo so opravili korektno, pravočasno, natančno in brez poškodb. Imelli so tudi koristne nasvete in predlagali dobre rešitve glede opreme. Predvsem pa mi je bil pomemben korekten odnos, prijaznost in dobra volja tima.Cena se mi je zdela ugodna glede na korektnost in kvaliteto. Vsem, ki vas čaka selitev, priporočam ta servis.

Monika


Maksi je s svojo ekipo točen, zanesljiv in prijazen do uporabnika storitve. Taka je moja ocena in izkušanja ob selitvi. Toplo priporočam vsem, ki iščete korektnost in zanesjivost. Tudi meni v bodoče ob iskazani priliki ne bo potrebno več brskati in iskati po tovrstnih uslugah!

Lep pozdrav, Robert


Fanta sta prišla ob dogovorjenem času, hitro in kvalitetno (brez poškodb pohištva) opravila selitev. Cena opravljene storitve (selitve) je bila več kot konkurenčna v primerjavi z drugimi selitvenimi servisi.
Sam sem z opravljenim delom in odnosom zelo zadovoljen.

Pozdrav, Gregor


Opravili ste komplet čiščenje(okna, vrata, tla, pohištvo,..) moje hiše v Šiški, z vašo storitvijo sem bila zelo zadovoljna tako, da vas z veseljem priporočam drugim in vas seveda spet pokličem, ko vas bom rabila.

Lp, Alenka.


V Ljubljani smo kupili staromeščansko stanovanje, veliko 120m2, katero nam je podjetje MAKSI s.p zelo KVALITETNO in po naših željah izpraznilo ter adaptiralo. Z vašim KOREKTNIM in PRIJAZNIM ODNOSOM smo bili ZELO ZADOVOLJNI, tako, da smo podjetju Maksi s.p prepustili še nadaljne ČIŠČENJE in VZDRŽEVANJE našega stanovanja. Zato lahko z veliki veseljem in zadovoljstvom PRIPOROČAM podjetje Maksi s.p, vsem tistim, ki hočejo KVALITETNO, HITRO IN POCENI bodisi selitev,adaptacijo, kot tudi vzdrževanje in čiščenje stanovanja!!!

Zahvala podjetju Maksi s.p s strani družine Zakrajšek( oče Matej, mami Andreja in hčerki Zala in Klara)


V zadnjem času sem se kar precej selila in vsakič me je bilo groza ob misli na to, da bo spet potrebno prenašat škatle. Tokrat sem se odločila za selitveni servis in lahko rečem, da je bila to do sedaj najenostvnejša selitev. Škatle so bile v najkrajšem času na svoji novi lokaciji, jaz pa sem si prihranila energijo za spravljanje novega stanovanja v red. Zdaj mi morebitna nova selitev ne bo predstavljala grožnje, ker vem kam lahko pokličem. No, upam da mi boste naslednjič belili stanovanje in da se tako hitro le ne bom spet selila.

Hvala vam, Benjamina


Za nas ste opravili selitev pohištva iz Cerknice v Ljubljano. Z vašim delom smo bili zelo zadovoljni, saj ste nam pohištvo v Ljubljani še namestili po naših željah po stanovanju. Delo je bilo opravljeno kvalitetno in skrbno. Predvsem smo zadovoljni z vašim korektnim in prijaznim odnosom do nas kot stranke, pa tudi cenovno je vaša usluga ugodna, zato vas priporočam tudi drugim.

Lep pozdrav, Nataša Žnidaršič


S selitvenim servisom Maksi smo bili zelo zadovoljni.Bili so hitri in prijazni, zato bi jih priporočala vsem, ki potrebujete dober selitveni servis.

Jasna Suhadolc


Maxi je rešil logistično zahtevno selitev, fanta sta prijazna in ustrežljiva, priporočam! V prednovoletnem času želim Maxiju, da mu Dedek Mraz prinese nov VELIK tovornjak!!!

Miha


Pozdravljeni, vsa pohvala fantoma, ki sta bila točna, hitra in ljubezniva. Z vašo storitvijo in odnosom sem zelo zadovoljna in vas bom z veseljem priporočila drugim.

Lep dan, Vesna


protivlomna vrata za stanovanje