Prevozi

Kombi prevozi tovora

Potrebujete hiter in zanesljiv kombi prevoz tovora?

Nič lažjega, tu smo zato, da vam zagotovimo zanesljiv in ažuren prevoz različnega tovora z kombijem.

Kombi prevoz tovora po Ljubljani 
Kombi prevozi Po Sloveniji 
Kombi prevozi Eu
 
Kombi prevozi paletnega blaga 
Dostava pohištva iz trgovskih centrov
Redne dostave 
izredne dostave 
Prevozi motorjev 
Prevozi tovora
Sodelovanje z nami je prava izbira, kadar potrebujete zanesljiv in cenovno ugoden prevoz tovora, blaga ali različnih izdelkov. Na enem mestu vam zagotovimo celotno organizacijo prevoza ter prevzem in dostavo blaga na želeno lokacijo.
Prevozi tovora Maxi vam lahko prihranijo mnogo denarja in skrbi, saj slovimo kot zaupanja vredno podjetje, ki se vedno drži dogovorov in časovnih rokov.
Dostava iz nakupovalnih centrov
Dostava iz nakupovalnih centrov vam prihrani skrbi in odvečno pot, saj naši vozniki poskrbijo za prevzem blaga in vam naročene izdelke dostavijo neposredno na dom. Sodelujemo z mnogimi večjimi nakupovalnimi centri v Sloveniji in tujini, zato vam lahko zagotovimo hitre roke dostave in konkurenčne cene. Dostava iz nakupovalnih centrov količinsko ni omejena, saj vedno poskrbimo za vaše potrebe.

Na nas se lahko obrnete, če potrebujete samo en paket iz posameznega centra ali pa celo paleto. Nosilnost naših kombijev. Kadar se vam mudi, lahko izberete individualno dostavo iz izbranega nakupovalnega centra,

Dostava iz vseh večjih nakupovalnih centrov doma in v tujini:
• Ikea,
• Jysk,
• OBI,
• Dipo,
• Rutar,
• Lesnina,
• Bauhaus,
• Baumax,
• Bila.
in še mnogo več.

Naši glavni načeli pri izvedbi prevozov sta fleksibilnost in upoštevanje dogovorjenih rokov, poleg tega pa se potrudimo, da maksimalno upoštevamo vaše želje in potrebe ter vam ponudimo strokovno in hitro izvedbo storitev.

Želimo vam ponuditi kar najbolj celostno ponudbo, zato vam zagotavljamo naslednje:

PREVOZI TOVORA PO SLOVENIJI

Ponudimo vam hiter in zanesljiv prevoz blaga znotraj lokalnega okolja.

REGIONALNI PREVOZI

Nudimo ažurne prevoze tovora po vsej Sloveniji.

MEDNARODNI PREVOZI TOVORA

Po dogovoru izvajamo tudi zanesljive mednarodne prevoze tovora.

Naš cilj je poskrbeti, da vaš tovor zanesljivo in v najkrajšem možnem času pripotuje na cilj. Za celotno logistiko prevoza in nalaganje tovora poskrbimo mi, poleg tega pa vam lahko na podlagi izkušenj svetujemo tudi glede carinskih in trans – portnih predpisov ter poskrbimo za ustrezno organizacijo transporta.